Post by varadedeccu on Feb 4, 2022 23:03:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ključi za generator kode goljufanja ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
Lepa, na splošno dobra igra!!!!
Najboljša kuharska igra, samo želim si, da bi bila veliko daljša. Če imate radi kuharske igre, je to prava izbira
Zelo razburljivo. Obožujem kuhanje, čeprav ni isto kot fizično kuhanje, ko vidim zadovoljstvo na obrazih strank, se počutim srečno. Edina pomanjkljivost igre je hitrost, ko nivo napreduje, vendar je v celoti ljubka igra
Cooking Party : Food Fever Arcade gbm
Všeč mi je ta igra, vendar ne vem, kako odstraniti zimski čudež
Ta igra je najtežja igra od icreate igre
Ta igra je res fantastična in res predobra. Ima enostavne ravni in enostavno pridobiti dragulje. Res mi je bila zelo všeč😊😊💝😊😊
Všeč mi je grafika, vendar se je težko premakniti naprej, tudi z nadgradnjami in vsemi zvezdami.
veselje
Všeč mi je bila igra. Ne vem, zakaj, ko sem igral določene ravni, sem dosegel cilj, da sem nivo presegel samo in dobil 2 zvezdici. Mislim, če rečete, da premagate to raven tako, da pridobite toliko ljudi in določeno količino všečkov, ali postrežete toliko gostov, kaj naj še storim, če sem dosegel te cilje? Večkrat sem celo uporabil ojačevalnike in še vedno dobivam 2 zvezdici. kaj naj še naredim?
Candy Crush Saga Grand public hll
Ta igra je moja prva najboljša igra, kar sem jih kdaj videl
Izkušnje so dobre. Res uživam..zelo zahtevno.
to je popolna igra, preizkusil sem 8 različnih in ugotovil, da mi je ta všeč in od nje povzroča odvisnost, zdaj sem končal vse ravni, upam, da boste dodali več,
Všeč mi je igra, vendar potrebuje veliko posodobitev
Dobra igra...ima veliko potenciala...ampak samo eno pomanjkljivost...ko nadgradimo aparate ali živilske sestavine...videz aparatov in izgled pripravljene jedi ostajata enaka... v drugih kuharskih igrah se videz pripravljene jedi izboljšuje, ko jih nadgradimo....zato prosim nadgradite to...videz sestavin in videz končne pripravljene jedi bi se morali spreminjati in izboljšati, ko jih nadgradimo
Lepa igra. Fair play, ravni ne postanejo nemogoče, če me prisilijo v porabo denarja. Tudi velikodušni bonusi, všeč mi je.
Všeč mi je in eksperimentiram z različnimi kuhanjem
Zabava do stopnje 127. Pri uporabi ojačevalnika se motijo tresalci pijač. Nemogoče zmagati.
Zelo ljubke igre za igranje in tudi s čudovitimi liki.
Cooking Party : Food Fever Arcade gbm
Všeč mi je ta igra, predvsem zato, ker ni pretežka. Res uživam v igranju. Všeč mi je bila ideja za vrnitev na stare ravni z nadgrajeno kuhinjo. Bilo je zabavno, ne frustrirajuće težko. Dobro opravljeno 5/5 zjutraj na božični različici 32/2 ravni, zato je bilo dovolj dolgo za ustrezen pregled. Hvala.
V tej igri je napaka. Čas se ne ustavi, ampak je ustavljen prihod strank. Odstranjevanje.
Zelo lepo se je igrati in ni dolgočasno 😊😊
Cooking Party : Food Fever Arked cfbd
Pravkar sem dosegel 14. stopnjo in sem zelo zadovoljen. Upam, da v nadaljevanju ne bo zelo hitro, saj sem to storil za sprostitev
Ta aplikacija je tako slaba...ampak...ta aplikacija čaka na prenos...😑😶🙄🤔😠😠😡😵🤨🤨🤨
Ta igra je dobra, a ko sem jo prvič odprl, je šibalo in moja teta je rekla, da je ta igra slaba, zato bi rad, če bi se temu prilagodil
Všeč mi je ta igra, ki jo je zabavno igrati😊
Za prenos je potreben čas
Odlična igra za igranje, brez oglasov, brez pojavnih ponudb za nakup draguljev, zaenkrat uživam. Res dober zapravljavec časa.
Cooking Party : Food Fever आर्केड गेम eia
V redu je
Zanimiva igra
Ta igra je zelo smešna, super...... obožujem to igro in včasih je težko igrati, vendar je čudovito, te zabave so osupljive. Obožujem kuharske igre in mislim, da je to najboljša kuharska igra, ki sem jo igral od moje najljubše igre.
Zelo všečno
Zaenkrat je to spodobna kuharska igra!
Obožujem to igro, zelo uživam v njenem igranju, všeč mi je, da imate toliko različnih tem in kako je lažje kot pri večini iger zaslužiti tisto, kar potrebujete za napredovanje na druge ravni od zdaj na ravni 528, to lahko ocenim s 5. od 5 🌟
obožujem to igro 😍😍
to je kuharska igra s številnimi stopnjami in novo hrano, zato mi je ta igra všeč