Post by varadedeccu on Feb 4, 2022 22:57:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kick the Buddy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kick the Buddy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira več ključev ▞▞▞
▞▞▞ Kick the Buddy 2022 version ▞▞▞
Kick the Buddy ઍક્શન eifr
Snake Rivals - Fun Snake Game פעולה syx
Bravo, fantje ste legende
Gud
Kick the Buddy Action dkkd
Ne gre samo za skoraj neprekinjene oglase, ampak zaostajajo do te mere, da jih ni mogoče predvajati. Vsakič, ko dobim kill, se igra zruši in moram začeti iz nič
Vtf
To je kopija "Beat the Boss
... Pixel Gun Apocalypse 6 Kick The Buddy Frozen Rush Frenzy Chicken Farming Horse Rider City Taxi Driver Sim Impossible Car Parking Superman Nuclear Rescue
V redu, najprej. Ta igra je briljanten koncept. Uživam v tem. Vendar pa mora obstajati boljši način za prikazovanje oglasov. Na primer, če bi morali vse zaračunavati "dolarje", vendar bi morali gledati oglase, da bi zaslužili "bucks", bi bilo super. Ker sovražim oglase, a če obstaja razlog za to, sem za. Končno bi naredili oglase vredne mojega časa. Ti bi jih izbrala, jaz pa bi z veseljem gledal oglase, saj si želim več denarja. Preverite, kako to počnejo Codigames. Neverjetno!
čeprav je igra v redu, nisem bil deležen veliko oglasov, vendar postane moteče, ker ko si sredi poguma, se pojavi pojavni oglas in moraš gledati oglas Vsakič, ko ti igra podari ua nagrado ne morete niti zavrniti, kot da vas razvijalci silijo, da dobite nagrado
Kick the Buddy Akció dgpg
Kick Buddy Hack Vodnik | Zlato in Bucks Goljufije | Adroytip
JE VREDO IGRICA
Trahs igra, ves moj napredek se je izbrisal. polovica igre so oglasi....... V igri je tako težko dobiti vse stvari nazaj. Ena najslabših iger. Oprosti, ker sem bil oster/jedljiv. Tbh najslabša igra, ki sem jo igral
Tako rock je
TILEN JEMEC
Ta igra je res neverjetna in všeč mi je, kako so dodali igralni avtomat za orožje! Žalostna stvar je, da vsakič, ko jo igram, se vedno zruši tudi brez interneta in je povzročil težave s telefonom. In z internetom imajo na tone oglasov, a to je samo zato, ker so želeli to igro narediti čim bolj brezplačno. Toda nesreče so resne težave. Prosim, popravite te zrušitve, to je nadležno.
Kako Posodobiti Google Stike | Google 2021
Kickstarter: Slovenska pametna ptičja hišica zbrala že čez ...
zelo dobro, igralcu res polepša dan, vendar je oglas tako moteč, vsakič, ko kliknete gumb za orožje, objavi oglas, vseeno vam dajem 3 zvezdice
Gre verjetno za enega najbolj vplivnih akcijskih filmov vseh časov, ki je povzdignil pravo revolucijo akcijskega buddy-buddy žanra See full
Oglasov je ogromno ... ko poskušate preskočiti sedanjost, vas prisili, da pogledate dodatek. Potem, ko igrate in dodajte pops olup vsakih 5 minut ali tako.
Oglasi so izjemno nadležni in vsiljivi, težko jih je igrati, saj se mi na zaslonu pojavljajo vsakih 10 sekund. Še vedno je sama igra zabavna za igranje, podoživlja moj stres ...
Ne morem kupovati v aplikacijah in se ne morem prijaviti v Googlove igre.......zakaj?........prosim popravite to.........igra je odlična in vse, vendar zaradi tega manj zasvoji, zato bom poskusil druge možnosti
flying bird APK - Latest version 2 - Android Apps Game
Cjucki
Ten Tiny Breaths - Goodreads
Ta igra ima torej milijon dodatkov in želim se samo igrati, ko vklopim način za letalo, mi ne dovoli igrati. PROSIM, POPRAVI TO!
To je zbirka in super. Všeč mi je, to gre in zelo rad imam priložnost, zato sem zaradi motorne žage to igro ocenil s 5 zvezdicami in če je veliko dodatkov, izklopite svoj wifi
Sploh ne odpre
To je dobra igra, ampak vsakič, ko vzamem prijatelja, mi da oglas in je ne morem preskočiti
Igra mi je nekako zelo všeč, vendar imam dve težavi 1: vsakič, ko igram 6min, me vedno znova odjavlja iz igre 2: oglasi so najslabši, kar ne moreš kupiti brez interneta, tako da to ni pošteno pred vsakim 1 min, ko pride oglas tako sem jezna😡😡
Kick the Buddy Action cnn
Kick the Buddy የእንቅስቃሴ jya
Kick the Buddy Action pga
Ok, tu je ta hrošč, kjer klikam na oglase, da dobim novo orožje, in mi ne dovoli in vsake toliko zmrzne. Prosim, popravite te napake. Prav tako so oglasi vsaki dve sekundi. Razen te super igre.
Ta igra ima toliko oglasov, zlasti ko poskušate izbrati orožje, in vedno je moteče, ko ubijete prijatelja, ste prisiljeni gledati oglas, tudi če ne želite podvojiti svojega denarja, da ga ubijete. Na splošno so oglasi res nadležni.
Sam sem štel, dobiš 15-30 sekund časa predvajanja, potem ti v obraz podrgnejo dodatek. Prosim, ne prenašajte. Igrajte Beat the boss, veliko bolje kot ta simulator Add Watching