Post by varadedeccu on Feb 4, 2022 22:42:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla primogem hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Is Home : Island Life Simulator 2022 version ▞▞▞
Oyundaki aksaklıklar, onsuz oynayamıyorum break dans gibi davranıyorum lütfen kusurları kaldırın, bunun dışında oyun harika
Suibbukhan
Oyun güzel ama başka şeylere giderken arabaya götürülerek götürüyom bitsin ben az bitsin hemen bitmesin araba dussun yapmayı evinizi yapmayı kolaylaştırın hemen kendinizi geliştirmek
Zaten ben bu oyunu oynamak güzel kalma oyununda hep insan olsanız neredeysem yapmışlar çok güzel olmuş oyun ilk başta biraz zor olabiliyor ama Youtube'dan birkaç tane videonuzi anlıyorsunuz.
Oyun çok güzel ama mevsimlikler daha iyi olurdu.
Beğendim, basit ve stresli değil ama geliştiricinin sürüş sırasında mini harita eklemesini istiyorum. o zamana kadar bunu sadece 3 yıldız olarak değerlendiririm
Yani temel sorunlar bir yana, başka ulaşım aracı olmaması, komşu olmaması, polis yetkilileri, oyundaki eviniz dışında hiçbir mobilyaya oturamama, eşya taşıma zorluğu ve düşük ücretli yoğun paket iş. Öfkeliyim 50 parça odunu doğradım ve taşıdım, eve giderken işlemeyi bitirdim oyundan ayrıldıktan sonra geri döndüğümde tüm kutularımı gitmiş buldum ve bu ilk defa antrenman yaptığınız her yerde, evde, toplu taşımada ilk kez olmuyor. ortadan kaybol... bu, BU KISA ZAMANDA DÜZELTME YAPAMIYORUM!!
İlk oyunuz başarılı bir oyun üzerinde bu oyunumuzda iyi düşünmek düşünmek istiyorum nasıl bir projeyi bekliyoruz .
Ocean Is Home : Island Life Simulator சாகசம் cdb
Seviye atlayamazsınız ve arabaları, insanları ve binaları yok edebilirseniz iyi olur.
Çok çok çok aksaktı. Kamyondan indikten sonra bir şekilde bir binada mahsur kaldım. Kavraması inanılmaz zor. Saatlerce anlamaya çalıştıktan sonra birkaç dakika araba sürdü. Bu oyunu anlamak için "eğitim" menüsüne bakmaya devam etmem gerekiyordu. Çok fakir.
Merhaba Birdy Köpek Stüdyosu. Bu gerçek hayat simülatörünü beğendim. Sorun o oyunda, oyuncu bir uçağa binemedi ve robot tabanını da açamadı. Yine de kötü bir oyun değil ve bu yüzden 3 yıldız veriyorum.
Yüksek grafiklerle güncelleyin ve 1 gb üstüne verin
Oyun en iyisi ama duvarları nasıl yok edeceğimi bilmiyorum
İndir Ocean Is Home 2 Mod Apk 2021, v0.610 download free. ... Get Ocean is home: Island Life Simulator free download - you can explore, survive, and fight,
Lütfen tpp ve çok oyunculu ekleyin
Enchanted Towers: Battle in the Forest Mod APK - İndir
Ocean Is Home : Island Life Simulator Macəra osd
Sadece biraz gecikme oldu ama gözlerim ağrımaya başlayana kadar bir saat oynadım. Hayal kırıklığına uğramış hareket.
Evde Ada Nasıl Yapılır mp3 download (15.59 MB) - Looods ...
Optimizasyon şart çok kasıyor game sürümüm 5.0 kjvjvkvjcjvkbşnlvhxsgagshfifmcmdısjrpdğeürğejdfğlf dmddididümenendldşdüdemkfpfüdlrnrşfşfğfğrnrnfşfğflrndm zşsşsğelfjfnğvğrjejrırrurodğdidmdncmdmdmsğsisösödlfşdiğdkdmdlsğslemdldğdğrşşjfjfodmdmsösisğeşrkdkdğsşsmsöflfiiffüdğouwuwkqprurıwprştğfnmdndndöfmfödçsömmsksywulwqşşşwşwlkkdlrdljeşsğwğqşwms dmdmföfşgşhğhğtşejjeırıorjrpdüdlfmncmfldğepeueodkndödğeorjdndmdidkdnfnfmflfnfşdkdhdşrşdkşflmflfşfkfnföcşifnfkfşfkfkfmfşşfflfmşfmfnfldşdfllffklfflldğdğeiwiwşerk
Oyun baya güzel 💯 indirin 👍
You can hide in caves or explore ocean by using raft. Don't try to tame everything. You will have realistic fps apocalyptic realistic sandbox survival island
Çok kötü öğretici Eğer oyununuzu oynamamızı istiyorsanız, iyi bir öğretici yapsanız iyi olur. Vida metni. En azından bize ne yapacağımızın resimlerini gösterin
Ocean Is Home : Island Life Simulator - Gameplay Walkthrough Part 1 (Android, iOS) Ocean Is Home : Island Life Simulator - Gameplay Walkthrough.
Okyanus evinizde: Island Life Simulator sizi uzak manzaralı adalardan oluşan bir takımadalara götüren ücretsiz bir 3B birinci şahıs ada yaşam
Bu uygulamayı kullanıyordum ama birkaç aylığına sıkılıp kaldırdım ve yüklediğimde çok şirin bir ev buldum! Ona bayılıyorum ve bu ev için çok teşekkürler. Onu sevdim!
hoşuma gitmiyor
Oyun sabah hata verdi silip yükledim az öncede oyun aynı hatayi verdi.
Among Us कार्रवाई btu
Güzel
Ocean Is Home : Island Life Simulator Dobrodružné wczg
Bu oyundan nefret ediyorum, süper gecikme
Yeni güncelleme: Ses düşük, ses maksimuma çıktığında bile duyamıyorum. Yağmur nerede? Fırtına bulutları hala görünüyor ve gök gürültüsünü duyabilir ve şimşeği görebilirsin ama henüz yağmur yok, onu duyabilirsin. Bazı yollarda lol eksik. Bir güncelleme için fena değil ama daha fazla iş için sabırsızlanıyorum. Belki bir pizza dağıtım işi?
Başladıktan sonra ne yapacağımı anlayamıyorum
Ocean Is Home : Island Life Simulator Avanture vgdw
3 fps
... apk, apk indir, ocean is home island life simulator altın hile, ocean is ... Android, iOS ya da PC platformu üzerinden survival oyunları
লঔ
Big City Life : Simulator 1.4.6 Para Hileli Mod Apk indir ... - Lotty
Güzel bir oyun inşa etmek komşuların evini satın almak istiyorum. Keşke böyle bir özellik gelse..[ Komşu evlerini de almak istiyoruz. Böyle bir özellik olacak mı?]
Bu oyun çok güzel ama mesele şu ki para kazanmanın sadece dört yolu var. Bu nedenle, lütfen parsel ve çöp toplama işi çok sıkıcı olduğu için para kazanmanın daha fazla yolunu ekleyin. Ayrıca, lütfen arabaların fiyatlarını düşürün ve kütükler, çimento yapmak için taşlar vb. gibi şeyleri satmak için satış fiyatını artırın.
Bu oyunu sevmiyorum lütfen kurmayın ev yapabilirsiniz
Strateji, sosyal yaşam ve ev inşa etme unsurları içeren ada yaşam simülatörü Okyanus evinizdir: Ada Yaşam Simülatörü, sizi uzaktaki manzaralı adalardan oluşan bir takımadaya götüren ücretsiz bir 3D birinci şahıs ada yaşam simülatörüdür. GERÇEK ZAMANLI SİMÜLASYON! Bu, sıkılmanıza izin vermeyecek devasa bir açık dünya. Seyahat edin ve adayı keşfedin. Eşsiz olaylara katılın ve adanın yaşamını etkileyin. KENDİ ADINIZ! Bütün ada emrinizde. Burada evinizi, arabanızı inşa edebilirsiniz.
Ye oyun koi bhi mat lena